27 April 2009

hati yang hiba...

10am >> siap2 nk g bli tiket...mmg tersangat Shit hell tggu kete yg disewa smpai kul 11.40 br ble gne..

12pm >> g kt terminal nak cucuk duit tp atm out of service..sabar lg..g berlari ke maybank seberang jln dpn terminal..only maybank card jer bley gne..arrggh damn!!!..nasib ade agro bank..cucuk duit kt situ jer..0n da way berlari ke terminal something yg xdiingini berlaku...down sangat...tp xpe g selesaikan beli tiket..abis jer beli cepat2 blk...memang rushing r..tersangat penat...! (but thanks shaheen sebab kamu ade..)

1pm >> dah sampai ump..hati xtau nak kata ape..relax2..xnak down..sbb nak study pas tu....

2.30pm >> study with my classmate..thanks sume..korang amat membantu aku....dapat tenangkan diri..but still memikirkan my mum...stress but syp jer time tu..

6.30pm >> terus je call mr.yee...memang xtertahan dah...kepala dah berat...terus je nangis sepuas2...luah habis2.. kene brainwash ngn mr.yee...br ku sedar aku tersangat degil bila merajuk.... mr.yee paksa aku tepon mak gak petang tu....siap warning + tazkirah...memang tersentuh gak bertapa aku degil yg teramat terhadap mak aku..aku tersangat berdosa ngn mak..huhuhu

memang peristiwa before diz membuatkan aku merajuk ngan mak...aku punye tunggu mak tepon balik aku..tapi mak xtepon pon..macam xdilayan..sangat sedih..dah la mak satu2 nye orang yg teramat aku rapat tetibe bolayan kat aku..tersangat stress..dengan persaan jeles ngan adik2 + merajuk ngan mak...biar orang nak kata ape...tetapi memang aku ni manja ngan mak...abah?  abah pon sama gak..mereka buat xlayan je rajuk aku...adik2 pon sama..arrrgghhh sangat sedeeeeyyy...nape sume kejam ngan aku...?? tu yang wat ati aku tersangat sakit n selalu nangis...

terus jer call mak...memang luah ape xpuas ati..memang nangis teramat sangat..sampai kwn mak dgr aku nangis die tersentuh gak macam nak nangis..xpernah dalam hidup aku nangis macam ni..sepatutnya aku xbersikap macam tu diusia macam ni..tetapi bagi aku..bila dengan family aku bkn seperti usia aku sekarang... kadang2 adik sampai cakap macam budak kecik jer...x kupeduli...janji aku hepi...mak...ita mintak maaf..tapi tu la perasaan yang ita nak luah..ita rindu kan mak..tapi mak wat ita macam tu...tu ita sedih...balik nanti ita nak bual puas2 ngan mak..banyak cerita ita nak gtau mak.....mak ...ita sayang sangat mak...

now aku menghitung hari nak pulang ke rumah...aku xnak pikir ngan kata-kata orang...sekarang aku hanya pikir my own family... 

LUV THEM SO MUCH...!

2 comments:

sihasu87 said...
This comment has been removed by the author.
sihasu87 said...

ita...
that day mmg down...
ktorg xslhkn ko...
mmg owner kete tu perangai xsnonoh..
lpas tgan...
aku mntk maap gak kalo aku jd penyumbg stress ko...
tp siyes ktorg mmg xslh kn ko...
kita sama2 teraniaya...
eheee...
neway sori sgt2...
gud luck paper esk... =)

Post a Comment