09 April 2009

rentetan cerita itu...

7/4.....

no phone call but still have sms.........starting with....

mr.yee : awk nk dgr 1 cite x?

miss ye : cite ape?

mr.yee : awk nk dgr cite ape..?

miss yee : cite je la pape kte dgr je... (dlm ati..style sms mcm ckp dlm phone je org tua ni..hmm..)

mr.yee : ermm...td L ade msj...die tanye ade **** ke?

miss yee : awk jwb per?? (jantung bunyi mcm nk terkeluar je..sbr..sbr..)

mr.yee : kte ckp la dah ade ****...pastu die luah la prasaan kata die ***** kte...

miss yee : hmm...ni yg wt kte risau ni....xpe la...terpulang kt awk...awk bley pk sndiri...

start dari itu dan ketika itu sampai ari sebelum ketika ini..

aku amat risau dan entah la..xtau nak cakap..sungguh berani betul si L meluahkan perasaan...

sedangkan aku sendiri pon susah...now aku just menaruh kepercayaan kat kamu..

terpulang la kat kamu....kamu nak wat macam mne pon....kamu pon tau kan macam mane kalo

aku dah mula ***** kat orang...

9/4 12.30a.m

".....maaf ek wat *** mcm ni...

*** jgn mrajuk plak... # sayang *** la...."

pASTU terus je tgn ni menggatal dial name die..

borak PUNYE borak...tetibe die tanye

kalo kte dah xde kursus..

bley x kte nak masuk ****** ....

miss yee ngn gaya terkejut..hah??? (nasib xde 3G klo x mesti nampak muka aku yg terkejut beruk ni..)

"kte xksh...terpulang kt awk..

nnt ckp la elok2 ngn mak..."

(berbunga-bunga ati aku sampai lupe nak study sok test..hehehe)

hope ape kamu ckp tu btul la...

aku xsuke klo berangan2 alih2 xjd..memang frust giler...

abah aku pon sampai xbrani nk berangan mat jenin ngn aku..

sebab aku pernah cakap..jangan cakap jer..wat dulu baru cakap.. (huh..cmne tu...hehehe)

p/s tuk ibunda tercinta..

mak luluskan jer la usul2 yang akan ita bentangkan kt mak...hehehe...

4 comments:

joegrimjow said...

mak senyum je klu bace

saya said...

oyeahhhh ita klu ade pape gtaw ek...
heeeeeee xsabar2 nak makan nasik minyak rumet sendrik.. wuhuhu

sihasu87 said...

yehaaa!!!
aku nk nyemak nnt di hari indah tersebot...
hehehehe...

miss yee said...

insyaallah..klo ari itu terwujud...
ak panggil nye sume2..hehehe

Post a Comment