03 June 2009

kamu...

kenapa aku suka dia..
  • dia seorang yang slumber giler..xpayah nak cover2 sgt depan dia...kesimpulannye xpayah hipokrit la depan die..
  • bab makan sentiasa dititik beratkan...die xkan biar aku kelaparan..memang bley gemuk hidup ngan die ni...
  • Prihatin terhadap pelajaran aku...xkan ganggu kalo aku tgh study....n akan marah kalo aku main2 ker xstudy ker...
  • aku dok bebel-bebel mcm mane pon kt die..xpernah nak marah.....tapi die akan bebel blk la..hehehe..but die akan dgr dulu ape aku nak bebel....memang thn telinga la ngn aku ni..
  • kaki shopping..memang sesuai la tuk die...klo xde duit tu window shopping pon bley jd die tu..aku ni tukang follow die shopping jer la..
  • akan berterus terang walopun bende tu tersangat susah untuk aku terima...
  • pikir akan natijah sesuatu tindakan..itu yang aku sangat pasal die..len dari laki len...thanks dear....
  • impian yang banyak..suka dgr die bercerita...n die akan berusaha tuk capaikan impian die...

memang banyak kalo aku nak ckp ni..hehehehe...tapi

aku xsuka dia bila...

  • perangai yang satu tu..susah betul nak ubah...(hope kamu berubah la..tahap kesabaranku masih ada..jangan persia-siaknnya...)

1 comment:

293scarygurlz6827 said...

eh ita..kat atas tue ko cakap pasal aku ke??wakakakkaa...hehehehe..aku doakan ko berbahagia selalu disamping insan tersayang

Post a Comment